Interculturele Dienstverlening
http://slachtoffershulp.nl/
http://letseladvies.nl
http://inter-focus.nl
http://inter-focus.nl

Diversiteit


Onze stichting helpt voornamelijk allochtonen en wij kunnen ons goed inleven in deze doelgroep. Dat komt doordat onze medewerkers voor een groot deel van allochtone afkomst zijn. Voor onze stichting is het dus heel aantrekkelijk om allochtone medewerkers in dienst te nemen en dat is voor u als werkgever misschien ook het geval!

Diversiteit als winstmaker
Er is veel winst te halen uit een gevarieerd personeels- en klantenbestand. Diversiteit in uw bedrijf biedt een aantal kansen. U heeft waarschijnlijk een grote diversiteit in leeftijd. De voordelen hiervan kunt u waarschijnlijk zelf terug vinden. De oudere medewerkers hebben meer ervaring en dragen deze ervaring over op de jongere werknemers. De jonge werknemers zijn op hun beurt leergierig en vol nieuwe creatieve ideeën. Er zijn tevens een aantal voordelen als u diversiteit in etniciteit en cultuur heeft binnen uw bedrijf. Door medewerkers met een andere cultuur aan te nemen komt er een grotere waardering vanuit de maatschappij. De maatschappij ziet dat u allerlei verschillende mensen een kans geeft in uw organisatie. Dit zorgt onder andere voor een positiever imago. Intern levert het u ook wat op. U krijgt bijvoorbeeld een groter aanbod van verschillende meningen en oplossingsstrategieën. Dit leidt tot meer innovatiekracht en aanpassingsvermogen. Uw klantenkring kan uitgebreid worden, personen van dezelfde cultuur zullen elkaar beter begrijpen en aanvoelen. Als u dus zaken doet met andere bedrijven dan kunnen deze mensen een extra steunpilaar zijn om de samenwerking te bevorderen. Dit alles leidt allemaal tot meer winst, een beter imago en dus meer waarde van het bedrijf!

Oplossingen voor diversiteitsproblemen
Heeft u al diversiteit binnen uw bedrijf maar wil het met een aantal werknemers niet helemaal vlotten? Geen probleem, wij werken samen met Elfi Letselschade & Advies,Randstad Letselschade & Advies Inter-Focus & Africa-Legal. Voor allerlei problemen met uw werknemers kunt u dus bij ons terecht. Onder andere psychische, geestelijke en lichamelijke klachten, maar bijvoorbeeld met communicatieproblemen kunt u ook bij ons terecht. Wij geven taallessen, computercursussen en cursussen schriftelijke vaardigheden. Verder kunnen wij u nog bij overige problemen helpen, kijk hiervoor bij de websites van Randstad Letselschade & Advies Inter-Focus & Africa-Legal.

 

DEN HAAG

Leeghwaterstraat 151
2521 CM Den Haag 
Tel: 070-810 08 08

ROTTERDAM

Goudse Rijweg 400
3031 CK Rotterdam
Tel: 010-766 00 25

AMSTERDAM

Zuidermolenweg 23 B
1069 CE Amsterdam
Tel: 020-410 94 94

UTRECHT

Nijverheidsweg 21
3534AM Utrecht
Tel: 030-711 13 70

ARNHEM

Volkerakstraat 10
6826GM Arnhem
Tel: 026-781 00 01

Algemeen contact: 088 808 78 78 - info@stba.nl
© 2024 Stichting Traject Bemiddeling Allochtonen (STBA) | Designed by Demo ICT